HTML

Blogom a Papagájokról

Papagájmentéssel és tartással kapcsolatos hírek, beszámolók

Friss topikok

Mesterkurzusok és képzések

2022.08.15. 11:01 Papagájos Blogger

A tavaly népszerű miniórák számát idén növelték. Kisebb, 20-40 fős közönség kérdezhette az oktatót. A hallgatók kérdéseket tehettek fel az oktatónak, és meghallgathatták a képzéssel kapcsolatos nézeteit. A mesterkurzusok megtartották a korábbi rendezvények magas színvonalát, amelyeket olyan előadók tartottak, akik a területük elismert szakértői.

mesterkurzusok-1.jpg

Az első előadó Dr. Matthew Fiddes, a délkelet-londoni C J Hall Klinika vezető állatorvosa volt. Matthew széleskörűen foglalkozott 60 percben, nagyon érthetően és jó fotókkal. Ha tapasztalt gondozók voltunk, akkor a tudásunk felfrissült és megújult, ha újak voltunk ebben a hobbiban, akkor értékes információkat kaptunk. Magam úgy gondolom, hogy a lelkes papagájtartó egész pályafutása alatt csak tanul és tanul, mert ebben a témában soha nem lehetséges eleget tudni!

mesterkurzusok-2.jpg

A nagyszámú közönséget gyakorlatilag az összes előadás teljes mértékben lekötötte. A három Anodorhynchus ara volt a fő téma - a Hyacinthine, a Lear- és a Glaucous - életük és állapotuk a vadonban, valamint a megtett és folyamatban lévő természetvédelmi intézkedések. Részletesen ismertette kutatásait és az 1990-es években a Glaucous ara felkutatására indított expedícióit. Úgy véli, hogy ez a faj már kihalt, de van egy kis reménye, hogy néhány példány még életben van fogságban, nagy titokban valahol. A fajt a Birdlife International és az IUCN a "valószínűleg kihalt" kategóriába sorolta.

mesterkurzusok-3.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: madár papagáj állatok hobbi képzés találkozó kurzus

A bejegyzés trackback címe:

https://msn-msn.blog.hu/api/trackback/id/tr8717908367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása