HTML

Think Parrots Show, 2016

2021.01.03. 11:25 Papagájos Blogger

think-parrots-show-2016-2.jpg

4 évvel ezelőtt volt szerencsém ellátogatni a Northern Parrots által szponzorált és a Parrot magazin szervezte, sorrendben ötödik Think Parrots show-ra. Ez már a harmadik olyan alkalom volt, amikor a júniusban megtartott esemény helyszíne a Kempton Park volt. 2016. június 19., micsoda kiváló nap a papagájok rajongóinak! És milyen barátságos légkör fogadott! Néhányunk csak vásárolni jött, és ebédidőben már indult is hazafele új ketrecekkel és papagáj-kellékekkel felpakolva.

think-parrots-show-2016-1.jpg

Mások, akiket jobban érdekelnek a szemináriumok és a szakértők három órás előadásai, egész napra maradtak, mások pedig élvezték a dolog társadalmi oldalát és a hasonló érdeklődésű emberekkel való találkozás örömeit. Itt végre senkit nem zavart a papagájkaki. Rengeteg papagáj vett részt az eseményen. Kérdés, hogy vajon élvezik-e ezt helyzetet a madarak? A vélemények megoszlanak. Én azt hiszem, hogy nagyon is szeretik, legalábbis a saját tapasztalatom ez, párszor ugyanis én is elvittem egy-két madaramat.

think-parrots-show-2016-3.jpg

2016-ban csak Artha, a jákóm jött. Maga volt a megtestesült szeretet, és boldogan lépett fel idegen emberek kezére. Néhány embernél papagájok hordozókban voltak, így láthatóak, de védettek is voltak egyben. A bátrabb gazdik repülőhámra tették a papagájukat. De egy arát is láttam a gazdája vállán ülve. Egy Londonban élő fiatal pár hozott egy egyéves Eclectust. Ők fészekdobozt is vettek neki, bár elmondásuk szerint tenyészteni nem akarnak, de a tojásrakást megengednék a madárnak, ezáltal lehetővé téve számára természetes ösztöne használatát.

Szólj hozzá!

Címkék: show papagáj találkozó 2016 think parrots

A bejegyzés trackback címe:

https://msn-msn.blog.hu/api/trackback/id/tr6616370022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása